Webshop » Naai & Borduurmachines » PFAFF Naai & borduurmachines » Pfaff Creative 3.0

Pfaff Creative 3.0

Pfaff Creative 3.0


Facebook
Twitter

Met dubbel transport, wat is dat?
Deze Pfaff naai-/borduurmachine heeft uiteraard het IDT systeem (Ingebouwd Dubbelstof Transport), dit zorgt voor een gelijkmatig stoftransport van onder en van boven. Dunne en zijdeachtige stoffen rimpelen daardoor niet en strepen en ruiten sluiten op elkaar aan. Ook zwaardere stoffen zoals leer, jeans, etc. zijn voor de Pfaff Creative 3.0 met IDT geen probleem.
 
Naaisteken
De Pfaff Creative 3.0 heeft 254 naaisteken, waaronder stretch, overlock, quilt, kruis, ajour en 9 mm decoratieve steken en 4 naailettertypes. Met 12 volautomatische één fase knoopsgaten en 4 alfabetten. De steeklengte en -breedte kun je instellen tot een lengte van 6 mm en een breedte van 9 mm.
 
Naaifuncties
Met volledig automatische bovenspanning, voor regelmatige steken. Ook heeft de machine een volledig automatische persvoet, waardoor je bijvoorbeeld eenvoudig kunt quilten. Je hebt altijd de juiste druk op de stof en bij het keren kun je de naald in de stof laten staan, terwijl de persvoet zich automatisch oplicht. Zo kun je de stof gemakkelijk draaien, terwijl alles op zijn plaats blijft. De automatische knipfunctie maakt je schaar overbodig.
 
Borduurfuncties
Deze machine heeft 157 ingebouwde borduurmotieven in verschillende afmetingen en 2 borduurlettertypes, die je met de borduurunit kunt maken. Met een groot borduurgebied van 260 x 200 mm.
 
Handige extra’s
De grote naairuimte van 250 mm is ideaal voor quilt of andere grote projecten. De drievoudige led-verlichting zorgt voor een schaduwvrij zicht op je werk.
 
Gemakkelijk te bedienen
Het touchscreen kleurenscherm toont de steek op ware grootte bij de door jou gekozen instelling, inclusief alle informatie. Je kunt eenvoudig meerdere borduurmotieven direct op het scherm in de echte kleuren combineren.
 
Importeer (je eigen) borduurmotieven
De Pfaff Creative 3.0 heeft een usb-poort, zodat je eigen borduurmotieven kunt importeren. Je eigen creaties sla je eenvoudig op in het geheugen.
Met de gratis Pfaff download heb je een handig programma op je pc voor het bekijken en organiseren van al je borduurmotieven. Voor wie nog meer wil heeft Pfaff ook optionele borduursoftware om helemaal zelf je eigen borduurmotieven te ontwerpen. En mochten er nieuwe technieken uitkomen, dan kun je deze eenvoudig toevoegen.  

€ 3 299,00 € 2 969,00 inclusief BTW

Beschikbaar

Aantal